[energiadecreixent] Decreixement a Mallorca

Margalida Maria Ramis Sastre margalida_mariaahotmail.com
Dil Feb 4 13:07:54 CET 2008


Benvolguts amics
Fa temps que segueixo els vostres missatges encara que fins ara no hi havia fet cap aportació. El meu nom és Margalida i treballo en una entitat ecologista de Mallorca. Esteim preparant un curs d'estiu sota el títol: Energia, territori i sostenibilitat: les mirades del Nord i del Sud.
 
Aquest curs constaria de diversos mòduls en el darrer dels quals volem presentar el Decreixement com a alternativa de desenvolupament als països del Nord. I per això, ens agradaria comptar amb vosaltres i amb la vostra experiència.
 
El curs estarà organitzat per GOB, Enginyeria Sense Fronteres de les IB, Veterinaris Sense Fronteres, Grup d'Investigació en Sostenibilitat i Territori de la UIB, i altres departament de la UIB que probablement s'hi implicaran.
 
Encara esteim en la fase definitòria de continguts (aquest dijous hem de presentar la proposta) i després haurà de passar pel procés de selecció per a obtenir el finançament de la UIB que l'hauria de fer possible.
 
En quasevol cas, aquest és un primer contacte. Esperam poder comptar amb vosaltres i tan aviat com tenguem el programa definitiu (abans d'aquest dijous) el vos faré arribar a la xarxa.
 
Esper dons que poguem iniciar el moviment pel Decreixement aquí a Mallorca aquest any 2008!
 
Una abraçada a tots i mil gràcies!
 
Margalida Maria Ramis
-------------- següent part --------------
Un document HTML ha estat eliminat...
URL: http://llistes.moviments.net/pipermail/energiadecreixent/attachments/20080204/0c336987/attachment.htm 


Més informació de la llista de correu energiadecreixent