Laboratori Pedagògic EA

cristina garcia espaiaigua a yahoo.es
div set 16 17:12:07 CEST 2022


Us tornem a enviar la informació de la xerrada gratuïta Mestres Creadorxs. Explorant un currículum indisciplinat del pròxim 22 de setembre a les 18h que farem al Laboratori Pedagògic de l'Espai Aigua. 
Aquest cop adjuntem el cartell perquè algunes persones de la llista no l'heu pogut veure en el missatge. Disculpeu la repetició.
Us podeu inscriure a:
laboratori a espaiaigua.org

 
T'informemque les teves dades de contacte electrònic estan sent tractadesd'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, deProtecció de Dades de Caràcter Personal. I de la possibilitatd'exercir els corresponents drets d'accés, rectificació,cancel·lació i oposició de la llista de correu en conformitat ambl'establert en la pròpia LOPD, davant de la Associació Espai deCriança Aigua amb CIF G-65201261 com a responsable de les dades. Elsdrets mencionats els pot establir a través de info a espaiaigua.org al responsable del fitxer 
Aquest missatge i qualsevol arxiuadjunt està destinat únicament a la persona a qui es dirigeix i ésconfidencial. Si has rebut aquest missatge per error, si us plaucomunica-ho al remitent i esborra'l immediatament. La utilització,revelació i/o reproducció del missatge pot constituir un delicte.




ESPAI AIGUAinfo a espaiaigua.orglaboratori@espaiaigua.org
https://espai-aigua.org/



-------------- part següent --------------
Un document HTML ha estat eliminat...
URL: <http://llistes.moviments.net/pipermail/educaciolliure/attachments/20220916/238a8a32/attachment.htm>
-------------- part següent --------------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: Xerrada_Mestres_Credorxs.jpg
Type: image/jpeg
Size: 854144 bytes
Desc: no disponible
URL: <http://llistes.moviments.net/pipermail/educaciolliure/attachments/20220916/238a8a32/attachment.jpg>


More information about the Educaciolliure mailing list