Xerrada gratuita Lab. Pedagògic EA

cristina garcia espaiaigua a yahoo.es
div jun 17 13:47:26 CEST 2022


Benvolguda Xell, 
ens plau convidar-vos a la xerrada que farem el pròxim 29 de juny al nostre nou espai per fer una aproximació a una nova mirada envers molts dels diagnòstics que ens acompanyen a l'escola i més enllà d'aquesta: (espectre autista, altes capacitats, dislèxia, tdh, alta sensibilitat...) Parlarem de la no exclusió i de tots els reptes i oportunitats que se'ns presenten des d'aquest nou paradigma. Explicarem com ho plantegem a la nostra escola amb membres de l'equip. Podrem debatre per continuar construint i aprenent plegadxs. 
Cal confirmar assistència, gràcies. 
Us esperem!








Nova web amb més informació del Laboratori Pedagògic i de l'escola Espai Aigua.
www.espai-aigua.org


 





T'informemque les teves dades de contacte electrònic estan sent tractadesd'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, deProtecció de Dades de Caràcter Personal. I de la possibilitatd'exercir els corresponents drets d'accés, rectificació,cancel·lació i oposició de la llista de correu en conformitat ambl'establert en la pròpia LOPD, davant de la Associació Espai deCriança Aigua amb CIF G-65201261 com a responsable de les dades. Elsdrets mencionats els pot establir a través de info a espaiaigua.org al responsable del fitxer 
Aquest missatge i qualsevol arxiuadjunt està destinat únicament a la persona a qui es dirigeix i ésconfidencial. Si has rebut aquest missatge per error, si us plaucomunica-ho al remitent i esborra'l immediatament. La utilització,revelació i/o reproducció del missatge pot constituir un delicte.Aquest missatge i qualsevol arxiuadjunt està destinat únicament a la persona a qui es dirigeix i ésconfidencial. Si has rebut aquest missatge per error, si us plaucomunica-ho al remitent i esborra'l immediatament. La utilització,revelació i/o reproducció del missatge pot constituir un delicte.





ESPAI AIGUAinfo a espaiaigua.org





-------------- part següent --------------
Un document HTML ha estat eliminat...
URL: <http://llistes.moviments.net/pipermail/educaciolliure/attachments/20220617/1e941fe1/attachment.htm>
-------------- part següent --------------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: 1655464560302blob.jpg
Type: image/png
Size: 1127921 bytes
Desc: no disponible
URL: <http://llistes.moviments.net/pipermail/educaciolliure/attachments/20220617/1e941fe1/attachment.png>


More information about the Educaciolliure mailing list