[Ecoseny.Actualitat] Grup de salut ecoxarxa Montseny

Empar Nadal Sanchez empar.nadal a hotmail.com
dll nov 5 21:39:37 CET 2012


Bon dia a tots/tes: Estem intentar dinamitzar el grup de salut per connectar sinergies que permetin crear relació entre gent que habitualment treballa sol en la seva consulta particular i tingui ganes de participar en un projecte comunitari.La idea està en estat embrionari i la cosa serie participar en diverses reunions de treball grupal per acabar de donar-li forma. Bàsicament seria crear una especie de atenció primaria “alternativa”, que sigui capaç d’arribar al major nombre de gent possible i no nomes a qui s’ho pot pagar.En dic Empar i soc la responsable d’aquest encaterinament, juntament amb l’Angels a la que molts coneixeu a traves d’ecoxarxa. Hem creat un bloc per facilitar el treball en xarxa, l’adreça per accedir es: 
salutmontseny.16mb.com
de moment està en fase de creació i trobareu la primera entrada amb un document per facilitar la reflexió al entorn de la nostra filosofia en vers el tema.   
La data de la propera reunió es el divendres 9 de novembre a Santa Maria de Palautordera a les 5 de la tarda. Podeu contactar a traves del meu mail o al 650161143, si ho preferiu via Twitter @emparnadal o via facebook.Si voleu vindre directament es al c/ germandat del Remei 44 (darrera l’ermita del Remei)

 		 	   		  


More information about the Ecoseny-actualitat mailing list