[Ecoseny.Actualitat] Fira d'intercanvi i reparació a La Garriga i concertet al Refugi...

Eva Benavent de Barbera Portabella evafenix7 a hotmail.com
dij mar 1 17:52:24 CET 2012




Date: Thu, 1 Mar 2012 11:26:47 +0100
Subject: Fira d'intercanvi i reparació a La Garriga i concertet al Refugi...
From: astorgapati a gmail.com
To: 

A banda de convidar-vos a participar a la Fira, també aprofito per convidar-vos al concertet que es farà al Refugi el mateix dissabte 3 a les 20 h. del Michele Puddu i 3 acompanyants!! Es diu "Els 4 de sempre" amb Les versions de costum...



Benvolguts garriguencs i perifèrics!

Suposo que alguns estareu al mailing de l'assemblea d'indignats i que a d'altres ja us en haureu enterat... però, per si de cas, que sapigueu que aquest dissabte dia 3, de 10 a 18h, a la pl. Can Dachs es fa la FIRA D'INTERCANVI I REPARACIÓ A LA GARRIGA. Tant si veniu com si no, sisplau agrairíem que reenviessiu el mail als vostres contactes de la zona!


Bàsicament consistirà en intercanviar els objectes o roba (de cert valor, s'entén) que teniu a casa i que no feu servir per altres que us poden ser útils. Cadascú tindrà una taula i cadira a disposició per posar les seves coses i intercanviar-les com millor li sembli. Jo crec que val la pena arriscar una mica i portar objectes de cert valor... si no veieu res que valgui la pena per intercanviar, cap problema, però si hi hagués alguna cosa realment interessant, llavors potser podeu fer un bon "trueque"! Segons com vagi la cosa potser utilitzem l'Ecoseny, una moneda local! 


A banda d'això, a la fira tambe hi haurà... 

ACTIVITATS PARAL·LELES:

- Reparació d'objectes a càrrec d'alguns reparadors, que arreglaran "estropicis" bàsics en roba, electrodomèstics, joguines i potser alguna cosa més (porteu trastos que estiguin espatllats!)


- Xerrada de l'Ecoxarxa del Montseny a les 16h. Moneda local (Ecosenys), intercanvis, compres col·lectives, cursos, seminaris... un projecte pioner i en expansió! No hi falteu!


- Presentació de la versió zero de la Llista de Reparació/2a mà/Comerç alternatiu de la Garriga. Una llista amb quasi 40 llocs on pots reparar, comprar de 2a mà o adquirir alimentació ecològica i energies renovables. La repartirem durant el dia. Tot i que força completa, hi falten alguns establiments encara, així que necessitarem la vostra col·laboracio per millorar-la.


- Algunes demostracions d'energia solar (Cuines solars i energia fotovoltaica). Tindrem algunes cuines solars en marxa a mode de demostració i una placa solar estarà funcionant per ajudar-nos una mica amb el consum de la fira. Hi haurà un expert en el tema, a qui podreu preguntar i consultar durant tot el matí. 


- Poesia i música (Misael Alerm i altres artistes... els artistes espontanis seran benvinguts!)

Així que ja ho sabeu, si voleu fer una mica de neteja de l'armari, reparar algun trasto i veure coses interessants, el dissabte heu de venir!


Gràcies pel vostre temps i fins aviat!

-- 
Patricia

 		 	   		  
-------------- part següent --------------
Un document HTML ha estat eliminat...
URL: <http://llistes.moviments.net/pipermail/ecoseny-actualitat/attachments/20120301/62c23608/attachment.htm>


More information about the Ecoseny-actualitat mailing list