[Ecoseny.Actualitat] CRIANÇA- INTERCANVI I VENDA DE 2ª MA i PRESENTACIÓ GRUP DE CRIANÇA

Mari E. Navarro mencarnavarro a hotmail.com
dij gen 26 09:35:03 CET 2012


Hola a tothom, 
aquest divendres, 27 de Gener, iniciem el cicle de xerrades sobre criança que hem preparat amb molt d'amor.
El programa per aquest divendres és:
16:30h - Intercanvi i venda de 2ª mà de: roba, utensilis, joguines, ... d'embaràs i criança. (Porteu el que no necesiteu i endueu-vos el que si necesiteu). I Berenar!

17:45h - Presentació del grup de criança amb la Merche Garcia, llevadora del CAP de Cardedeu. Ens parlarà de la Creació de espais per compartir experiències i coneixements entre mares, pares, famílies i de quina manera contribueixen a afavorir el nostre benestar.
20h - Recollida i despedida.
Els nens i nenes son benvinguts!!!
En aquesta ocassió ens trobarem en el Centre Sana - C/Pere Mercader, 58 - Cardedeu.
Tenim previstes les següents xerrades:
La importància del tacte en la criança.El vincle i l'aferrament.El botiquin homeopàtic.La gestació extrauterina o el concepte del "continuum".La lactància.L'alimentació en l'embaràs, post-part i criança.Compartirem com viuen o han viscut els pares i avis/es aquest procés d'una nova vida.
Podeu consultar les xerrades que estem preparant a: maresdesana.blogspot.com, o bé envia'ns un correu a maresdesana a gmail.com per comunicar-te les dates.
Fins aviatCRIANÇA SANA - Grup de criança


Molt aprop:
només has d creuar la carretera que et quedarà davant de l'estació d renfe ( és l'avinguda Rei en Jaume) al semafor anar a la esquerra i el primer carrer a la dreta (a la cantonada hi ha Restauranty Mossaic), continuas una mica i el primer carrer a la dreta, passaras x un frankfurt i una cafeteria continua recta i al costat d'un garaig d reparació d cotxes Morató, està el Sana Centre d Ioga, és molt molt aprop encara q et dono moltes indicacions! 		 	   		  
-------------- part següent --------------
Un document HTML ha estat eliminat...
URL: <http://llistes.moviments.net/pipermail/ecoseny-actualitat/attachments/20120126/98c0e063/attachment.htm>


More information about the Ecoseny-actualitat mailing list