[Ecoseny.Actualitat] Un gran Projecte al Montseny

toni Medalla toni a artinatura.cat
dij gen 5 23:06:05 CET 2012


Crec que val la pena estar atents del projecte ja que més que teoritzar el que fan és treballar dur per un canvi real de valors, felicitats.
toni


QUI SON?

Som un petit grup de persones creatives que hem format la nostra particular família. El nostre objectiu principal és el d’anar caminant cap a la autosuficiència, fent de la utopia una realitat. Volem viure a la muntanya, amb la muntanya i de la muntanya.

EL NOSTRE PROJECTE

Volem tractar la finca com un agrosistema integral, on cada element d’una manera o altra es relaciona amb els elements que l’envolten. L’explotació global i diversificada de la finca és la que evita els desequilibris. Les finques del Montseny no han estat mai prou riques com per dedicar-se a una activitat exclusiva; històricament se n’ha fet una gestió global, explotant-ne tots els recursos que s’interrelacionen entre ells formant un sistema integral, equilibrat i sostenible. La finca del Masjoan-Polell no n’és una excepció, i per tant no es pot concebre una altra fórmula d’explotació que no sigui una explotació integrada, global i diversa.
Per mes info:
http://polell.blogspot.com/ 






More information about the Ecoseny-actualitat mailing list