[Ecoseny.Actualitat] [Cooperativaintegral] Properes convocatòries de la Cooperativa Integral Catalana

Margarita R. MARTI manuflinaahotmail.com
Dma Jul 6 15:33:49 CEST 2010


benvolguts /benvolgudes,

No soc de naturalessa conformista i per aixó no em callo una!!! A més..amb l'edat ja n'aprens 

Compte amb les activitats alternatives que hi participem...en el Festival de la Esperanzah , un amic terapeuta va pagar  la friolera de 180€!!!! per tres dies de poder estar amb la seva camilla i guanyarse uns calarons....

quinas pencas els organitzadors..!!!!

- cobran dels qui estan amb la parada 

-cobran de las entrades  (18€/persona)

-cobran  de la beguda en exclusiva....

Així es fàcil fer els comptes...!!!

Soc de l'opinió de pensar bé a quins actes participem si els nostres valors son decrexentistes.......que hi penseu???

Margarita
 


Date: Tue, 6 Jul 2010 12:36:03 +0200
From: cooperativa en ecoxarxes.cat
To: cooperativaintegral en llistes.moviments.net
Subject: [Cooperativaintegral] Properes convocatòries de la Cooperativa Integral Catalana



Benvolgudes, benvolguts,

Us enviem novetats de la Cooperativa integral Catalana!

PROPERES CONVOCATÒRIES

Enviem les diverses convocatòries, relacionades amb la Cooperativa integral Catalana (CIC), de què tenim constància ara mateix (envieu-nos les vostres informacions per poder afegir més dates de reunions i convocatòries).

6 de juliol. Participació en l'organització del Festival Rototom i la festa d'inauguració del CIC. 18:00 h, Infoespai, Plaça del Sol, 119-20, baixos). La Comissió d'Activitats i Finançament fa una crida per a animar-nos a participar en l'organització de les activitats que durem a terme dins el marc del Rototom Sunsplash (festival de reggae amb una gran implicació social, ecològica i comunitària). Cal organitzar la parada de venda de menjar, tallers, xerrades i  sobretot tenir molt en compte la parada d'informació de la Coop. També, es parlarà de la Inauguració de la Cooperativa Integral Catalana de cara al setembre i es farà una avaluació del Festival Esperanzah.

8 de juliol. 19.00 h. Assemblea de l'Ecoxarxa de Barcelona. Infoespai, Plaça del Sol, 19-20 baixos. Important que  les persones membres de la cooperativa que vulguin autoorganitzar-se a nivell local,  puguin venir a la reunió per anar tirant endavant aquest nucli local.

9 de juliol. Reunió per preparar les estades de l'estiu al Pallars. 19:00 a 22:00 h. Infoespai. Plaça del Sol, 19-20, baixos. Primera reunió per preparar les estades de l'estiu al Pallars, previstes del 3 a 12 d'agost. Ens trobem el divendres amb solucions logístiques, fetes, per veure com ens organitzem, quins projectes volem treballar, quina formació volem i com aconseguir-la, etc. Si tens temps aquest estiu, vine a ajudar a fer possible aquestes trobades!

10 de juliol. 10.00 h. Reunió per una ecoxarxa/nucli local de la cooperativa al Gironés. Centre Cívic de Sant Narcís, Girona.

11 de juliol. Assemblea Permanent de la CIC. 16:00 a 20:00 h. Ateneu Vilanoví. Plaça. Llarga, 19, baixos [antiga Pça. de les casernes]. Vilanova i la Geltrú. Informació de les comissions de gestió econòmica i autoocupació i dels nuclis locals, Festival Rototom a Benicàssim, Estades d'estiu al Pallars, Festival d'inauguració de la CIC del 18 de setembre…

11 de juliol.  Reunió del nucli local del Garraf, a les 20.00 h a l'Ateneu Vilanoví, aprofitant la presència d'altres membres de la cooperativa que hagin vingut per participar en l'assemblea permanent.

15 de juliol. 19:30 h. Reunió del Nucli local vallesà. Ateneu Llibertari, Passatge d'Edgardo Ricetti, 18, Sabadell. (estigueu pendents del calendari a http://cooperativa.ecoxarxes.cat on s'actualitzarà la informació de l'hora)

15 de juliol.  20:00 a 22:00 h. Segona reunió del Nucli local de Lleida. Botiga de la Cris. Hostal de la Bordeta, 14, La Bordeta, Lleida. L'ordre del dia es penjarà al grup local de Lleida uns dies abans. (estigueu pendents del calendari a http://cooperativa.ecoxarxes.cat on s'actualitzarà la informació de l'hora)

18 de juliol. III Jornada assembleària de la Cooperativa Integral. 11.00 a 20.00 CPO El Taller, Avda. de Barcelona, 113 Vilafranca del Penedés.  L'assemblea estarà centrada en conèixer les ofertes i necessitats del socis i socies, així com en l'ecocoop com eina monetària comuna a la cooperativa, ja s'enviarà informació més detallada.

Del 16 al 18 de juliol. Jornades per l'alliberament de la terra. Clua de Meià. Aquest any les jornades es dediquen a un nou model de vida situada en l'entorn rural, amb una plena autosuficiència i independència d'aquest sistema opressor. + informació: http://alliberamentterra.blogspot.com/  Hi haurà una presentació de les monedes socials i la cooperativa integral durant la trobada.

Del 29 de juliol a l'1 d'agost. Tallers gratuïts de Permacultura. Can Piella, Santa Perpètua de Mogoda. + informació: http://cooperativa.ecoxarxes.cat/mod/file/download.php?file_guid=4868

Del 3 al 12 d'agost. Estades d'estiu de la cooperativa integral, al Pallars. Informació més detallada aviat

Del 20 al 28 d'agost Participació de la cooperativa integral en el Festival Rototom. Ja s'anirà informant de com participar-hi.

 

D'altra banda, passats 2 mesos llargs des de l'inici de la Cooperativa, fa goig comunicar que ja hem superat les 160 persones i entitats que s'han fet sòcies de la cooperativa.

Felicitats a tothom  i a seguir convertint el somni en realitat!

Més informacions a http://cooperativa.ecoxarxes.cat (registra't per accedir a tota la informació i per comunicar-te amb d'altres participants!).

i si encara no t'has associat, recorda que ho pots fer aquí: http://www.podem.cat/cooperativa

Xavier Borràs

Comissió de Coordinació de la Cooperativa integral catalana.

Contacte: cooperativa en ecoxarxes.cat tf 933907236 - 608395087


 		 	   		  
_________________________________________________________________
Accede a tu Hotmail en un solo clic ¡Descárgate Internet Explorer 8 y empieza a disfrutar de todas las ventajas!
http://www.ayudartepodria.com/
------------ próxima parte ------------
Se ha borrado un adjunto en formato HTML...
URL: http://llistes.moviments.net/pipermail/ecoseny-actualitat/attachments/20100706/348d5057/attachment.htm 


Més informació de la llista de correu Ecoseny-actualitat