[Ecoseny.Actualitat] Jornades Repoblació al camp de tarragona

Margarita R. MARTI manuflinaahotmail.com
Dma Jun 15 08:08:45 CEST 2010


 Pels qui estan interessats en el tema de REPOBLACIÓ..passo jornadas al camp de Tarragona.
 
 enviat per: hortet en llistes.moviments.net

 
 Gràcies per la info.

 Marga
> 
> > 
> ------------------------------------------------------------------------------------
> 
> Hola a totxs!
> Finalment reprenem aquest cap de setmana vinent (19-20 de juny) les Jornades de Repoblació que s'haurien d'haver fet aquest cap de setmana passat a Can Forkall i que vam haver d'anul·lar pel mal temps.
> 
> Us tornem a adjuntar (veure més avall) la proposta de programa i un doodle per a gestionar quantes persones serem i el transport. Sabem que el temps per a organitzar-vos i omplir el doodle és una mica just però en la mesura que pugueu apunteu-vos per a poder fer una previsió en nombre de persones i per a que pugueu oferir i demanar places de cotxe per a compartir el transport.
> 
> Us esperem a totxs amb ganes!
> 
> PD: També aprofitem per a informar-vos de que aquest DIJOUS 17 de JUNY fem un sopador al CSO La Carboneria (c/Urgell, 30 amb Floridablanca, -Bcn-). Si esteu interessadxs en conèixer el projecte de Can Forkall i del Grup de Repoblació a les 19h hi haurà una presentació d'aquests projectes. També és possible que fem algun taller relacionat amb la vida al camp. Cap a les 21h començarà el sopar (vegà).
> 
> -----
> 
> Proposta de programa:
> Podem modificar-lo en funció de les necessitats i ganes de les persones que vinguin!
> DIVENDRES:Acollim a les persones que preferexin venir divendres a la tarda i així llevar-se dissabte ja al lloc.
> DISSABTE
> 
> 10h BENVINGUDA I (RE)TROBADA
> 
> 
> 11h-13h PRESENTACIÓ I RUTA PEL PROJECTE
> 
> 
> 13-14h EXPLICACIÓ D'ALTRES PROJECTES DE PERSONES DEL GRU
> DE REPOBLACIÓ
> 
> 
> 14h-16:30h DINAR
> 
> 
> 16:30-19:30h DINÀMICA I DEBAT: PER QUÈ REPOBLAR?
> Compartim i reflexionem sobre els projectes que volem engegar o hem engegat i debatim les implicaciones de la repoblació com a forma d'acció política.
> 
> 
> 19:30h Moment per a xerrar sobre els nostres projectes, conèixer-nos, intercanviar localitzacions, informació, fanzines, pensar i proposar noves trobades...
> 
> 
> 21h SOPAR I MÚSICA
> 
> 
> DIUMENGEJornada de treball en alguna/es de les múltiples tasques que ens cal fer a casa (espurgar vinyes, treball a l'hort, construcció...). Pot ser un bon moment per a compartir forces i coneixements.
> 
> 
> 
> Logística:
> 
> 
> MENJAR: Per a poder fer aquesta trobada aniria bé si les persones que vingueu podeu portar preparat algo per a dinar dissabte, i alguna altra cosa per a preparar els àpats de dissabte a la nit i diumenge (recicle, pa, verdures, llegum, arròs, pasta...el que pugueu!).
> 
> 
> DORMIR: porteu sac de dormir, esterilles i tenda de campanya perquè no sabem quantes serem i potser no hi cabem totes a casa.
> 
> 
> DESPLAÇAMENTS:
> -Cotxe: estaria bé oferir les places de cotxe que quedin lliures a les persones que no en disposin ja que l'accés amb transport públic és complicat i així també aprofitem el viatge. (Al doodle que vam preparar, a sota de tot hi ha un apartat per a 'comentaris', allà podeu comunicar-vos i posar-vos d'acord).
> 
> 
> -Transport públic: l'accés amb transport públic és complicat. La parada de tren més propera és a Valls i d'allà es pot agafar un autobús que va fins a Pont d'Armentera (Només de Dilluns a Divendres). De Pont d'Armentera a la casa hi ha uns 20 minuts caminant.
> Les persones que no puguin coordinar-se amb algú per poder venir en cotxe el dissabte que es posin en contacte amb nosaltres el més aviat possible per a veure com es pot solucionar i, si cal, fer una recollida col·lectiva a primera hora del matí a l'estació de Valls.
> A partir de dijous serà difícil posar-nos en contacte amb nosaltres ja que allà no tenim internet, hi ha poca cobertura de mòbil i les bateries dels mòbils se'ns acaben ràpid! Així que ho hem de saber amb temps per a que no es quedi ningú despenjada ni ningú sense poder venir!
> 
> 
> COM ARRIBAR:
> 
> 
> Can Forkall està en un Mas aïllat entre els pobles de Querol i Pont d'Armentera, concretament ens trobem entre el Kilòmetre 29 i 30 de la carretera C-37 que els conecta (a granstrets està entre Igualada i Valls). Posarem una indicació a l'entrada del camí ja que està en una curva una mica tancada.
> 
> 
> *Gossos:
> Per estalviar problemes, eviteu portar gossos ja que suposa una complicació controlar quan s'ajunten vàris i a casa ja en tenim. A més tenim gats, gallines i l'hort. No volem que això sigui un impediment per a venir, així que si no tinguéssiu altra opció porteu-lo.
> 
> 
> 
> CONTACTE:
> 
> 
> Per a qualsevol cosa podeu contactar amb nosaltres contestant a aquest mail o a través de:
> chepi85 en hotmail.com
> gma: 620829754
> 
> 
> SALUT!
> 
> -- 
> Can Forcall

 		 	   		  
_________________________________________________________________
Citas sin compromiso por Internet Te damos las claves para encontrar pareja en la red
http://contactos.es.msn.com/?mtcmk=015352
------------ próxima parte ------------
Se ha borrado un adjunto en formato HTML...
URL: http://llistes.moviments.net/pipermail/ecoseny-actualitat/attachments/20100615/a66b7fa4/attachment-0001.htm 
------------ próxima parte ------------
Se ha borrado un mensaje que no está en formato texto plano...
Nombre     : mh5.zip
Tipo       : application/x-zip-compressed
Tamaño     : 178233 bytes
Descripción: no disponible
Url        : http://llistes.moviments.net/pipermail/ecoseny-actualitat/attachments/20100615/a66b7fa4/attachment-0001.bin 
------------ próxima parte ------------
Se ha borrado un texto insertado con un juego de caracteres sin especificar...
Nombre: ATT00001
Url: http://llistes.moviments.net/pipermail/ecoseny-actualitat/attachments/20100615/a66b7fa4/attachment-0001.txt 


Més informació de la llista de correu Ecoseny-actualitat