[infobaix] infobaix

david garcia david_garciaexcite.com
Dma Maig 9 20:14:44 CEST 2006


 Aqu? us faig arribar el comunicat de la Krispa (afegeixo, per si es preferexi l'article de la directa), la nota de la concentraci? de Braun i l'agenda de KNY.
Xavi, ara mateix no tinc el telefon de can barba, per? ja te'l far? arribar.

Arreveure,

David




_______________________________________________
Join Excite! - http://www.excite.com
The most personalized portal on the Web!
-------------- següent part --------------
Continua la incertesa a Braun

El dimecres 26, 500 treballadors/es de Braun d'Esplugues de Llobregat van dur a terme una aturada de quatre hores i una concentració davant la Generalitat per exigir la implicació del govern i el manteniment dels llocs de treball.

-------------- següent part --------------
Veïns i veïnes:

L'immoble situat al carrer Marquès de Cornellà 153, va ser okupat el juny del 2000, ara fa gairebé sis anys. L'espai abandonat s'ha convertit en un Centre Social Okupat, LA KRISPA, on durant tot aquest temps s'han anat fent diferents activitats, xerrades, col·loquis, jornades, tallers, festes i concerts per donar suport a diferents problemàtiques antirepressives, per autogestionar el CSO i per autogestionar i donar suport a d'altres col·lectius que se sol·lidaritzen amb d'altres pobles, etc.
Des que es va okupar el CSO LA KRISPA, els membres de l'assemblea ja érem conscients que arribaria un moment en que s'obriria un procés judicial per dur a terme el desallotjament de l'immoble. A l'any es va obrir un procés per la via penal, el qual va ser arxivat als pocs mesos. Aquesta situació legal continua així, amb el cas penal arxivat.
Esperaven que es tornés a obrir un procés per la via civil, seguint així el procés el seu curs legal. La nostra sorpresa ha sigut quan un tal Sr. José María, fent-se passar pel propietari, ha començat una sèrie de trucades i visites en les quals ens ha fet xantatge oferint-nos diners a canvi que marxéssim. Després de respondre la seva trucada explicant-li que no entraríem en el seu joc, el Sr. José María va decidir enviar al dia següent a cinc obrers a derribar la Krispa amb gent a dins, dient als treballadors que hi podien anar a enderrocar tranquil·lament que no hi havia ningú.
Com que la seva tàctica no va funcionar, va decidir entrar a la força a empentes, amenaçar-nos i agredir-nos físicament en companyia del seu advocat.

Denunciem, doncs:

-Que l'empresa que ha comprant la Krispa el març de 2005 per la quantitat de 500.000 euros: GADIPRO S.L., ens amenaça oferint-nos 2.000 euros i dient-nos que portarà 15 matons a fer-nos fora.
-Que l'empresa GADIPRO S.L., ha subcontractat una empresa amb tàctiques mafioses.
-Que quan va realitzar la compera per apart del Sr. José María, ell sabia perfectament la situació i l'estat de l'immoble: que hi vivia gent i que era un CSO on s'hi feien activitats.
-Les amenaces rebudes per part del Sr. José María i el seu advocat el dia 7-04-2006, i les agressions causades a la gent que hi havia dins de la Krispa.
-I la vulneració de la llei per que fa referència a coaccions i amenaces dels articles del codi penal i dels drets humans.

¡¡Si per fer-nso fora sóin vàlids tots el mitjans, nosaltres respondrem amb l'autodefensa!!!
Fora les màfies immobiliàries del barri!! 

-------------- següent part --------------
[titular] Amenaces i agressions d'empleats de la constructora a la Krispa [Massa sensacionalista?]

[entradeta] La Krispa, centre social que porta sis anys okupat, ha rebut en les últimes setmanes pressions de l'empresa propietària amb intents d'enderroc, amenaces i agressions.

[destacat] la Krispa denunciarà a la constructora

Directa Baix Llobregat
/baixllobregatasetmanaridirecta.info/

L'immoble situat al carrer Marquès de Cornellà 153 (Cornellà de Llobregat) va ser okupat el juny de 2000, de fet del ?? al ?? de juny celebren el sisè aniversari. Des d'un bon començament un grup de joves de la ciutat el van destinar a habitatge i centre social, essent un dels tres centres socials okupats de Cornellà (junt amb la BankaRota i CSO Tòxics). 
Fins un any després la Krispa no va tenir cap denúncia. Aquesta, que seguia la via penal, va ser arxivada als pocs mesos. Tot i així, fins fa un mes [?] el procés no va continuar pel civil. 
En aquesta nova etapa del procés legal, però, la dinàmica ha estat diferent. En primera instància, el centre social va rebre la visita d'una persona que es feia dir José María, suposat fill de l'antiga propietària. La realitat era que havia estat comprada per la constructora Gadipro s.l. l'any anterior. La trucada es va fer, segons l'assemblea, amb la intenció d'oferir 2.000 euros a canvi de l'abandó de l'immoble, en cas contrari, enviaria quinze sicaris [matons?] per fer-los fora. 
Després de la negativa de l'assemblea d'acceptar el que consideren un xantatge, el dia [?] van aparèixer cinc paletes amb l'ordre d'enderrocar l'edifici. Malgrat que els havien dit que no hi havia ningú, al veure que es tractava d'una casa okupada van tenir la prudència de comprovar que estava habitada.
El 7 d'abril es presenta el suposat fill de la propietària amb el seu advocat. En aquest moment es posa de manifest que aquest està subcontractat amb l'objectiu de fer fora als okupants. Després de discutir amb la persona que va obrir la porta i amenaçar-la, van entrar per la força. Fruit d'aquesta situació,  l'assemblea interposarà una denúncia per amenaces i agressió. 
Per la seva banda, el procés legal continua. El passat dilluns van començar les declaracions del procés civil.

Gadipro s.l.
Quan va ser okupada la Krispa era propietat de la família Rius. Descendents del penúltim alcalde franquista, conegut a la ciutat per aprofitar-se del càrrec per a enriquir-se. El març de 2005 l'empresa Gadipro s.l. compra l'immoble per un valor de 500.000 euros.
Aquesta és una empresa dedicada a activitats immobiliàries de tot tipus. Gadipro va començar amb un capital de 90 milions d'euros. Els propietaris són José Luís Gallardo Damas i Diego Rodríguez Barón. Aquest últim és, segons fonts del centre social, qui s'encarrega de l'activitat de l'empresa a Catalunya.

-------------- següent part --------------
Cso Tòxics
dj. 11 cinema: La quadrilla
dv. 12 20h. Xerrada CUA
dj. 18 cinema: The take
dv. 19 20h. Xerrada Història del 1er de maig
ds. 20 22h Concert (5 neurus)
-ATK
-Roig
-Answer
dj. 25 cinema: Pan y rosas

CSOA la Krispa
Sisè aniversari dv. 26 i ds. 27

CSO la BankaRota
Dv 19 Festa Radio Bronka

Cada dijous 21h. Sopador de l'Assemblea d'okupes de KNY al CSOA la Krispa



Més informació de la llista de correu baixllobregatllista