[Agroecologia] reunions importants PTF

Xcipriano xcipriano en moviments.net
Mie Sep 7 09:53:55 CEST 2005


Hola què tal?
sóc el xavi cipriano i escric per coemnar-vos que des d'inicis de setembre hi ha hagut problemes amb la llista de transgènics, per això la gent que hagi enviat mails en aquestes dates que ho troni a fer pq s'han perdut.
A part d'això is escric per comentar-vos que la propera assemblea general de la Plataforma Transgènics Fora és el dia 17 de setembre a Can Masdeu. Seria molt important que féssiu el màxim de difussió d'aquesta assemblea, seria important que algú  avissés a la gent de Riudoms, de Montblanc, al GEPEC, a la gent del Pallars, i a la gent del Maresme, per tal d'assegurar l'assistència del màxim de gent. 
Aquesta assemble és molt important, ja que la situació del tema dels transgènics està complicada, hi ha moltes novetats, i si volem aturar aquest procés, hem de posar esforços de forma coordinada i organitzada entre tots/es, i per això eés important començar a veure el que podem fer de cara a la propera temporada 2005-2006.

Us prego que la gent digui a la llista qui pot avisar a aquests grups, ja que molts d'ells no estan donats d'alata a la llista, i tb que confirmeu l'assistència o no aassitència per anar tenint un cert seguiment de la penya, que ara mateix no sabem qui està al corrent i qui no .

Aquesta tarda dia 7 de setembre a les 18.30h , hi ha una reunió preparatòria a l'Infoespai, per a la gent que es trobi a prop de BCN, i aixío preparar una acta de cara al dia 17, la qual us enviarem a finals d'aquesta setmana. Per a fer memòria els temes que hem anat parlant les últimes setamanes i que es poden començara plantejar són els següents:

1.- Ínformació judicial: Ens ha arribat una notificació al Guillem, Albert i a mi, per a presentar-nos a final de mes a una vista preliminar de judici, per el tema de l'acció dels ordinadors, amb una acusació per faltes.A l'Abert tb li ha arribat una vista preliminar del procés de gimenells, i a Lleida han iniciat un procés de denúncia pel tema de varietats il·legals de OGM 
, per tant és un bloc important
2.- Treballs de camp amb Greenpeace: Com molts sabeu porten tot el mes d'agost una sèrie de persones de la PTF, un treball d'anàlisi i de cerca de OGM en camps a Lleida, juntament amb greenpeace. Ara ja han acabat una gran part de la feïna, i s'ha anat trobant una mica de tot, s'han analitzat uns 90 camps i es pot informar i preparar un debat de cara al dia 17, per veure què fem a mab això.
3.- Vídeo de OGM: Tb s'ha estat treballant aquests mesos en el vídeo de transgènics, tb es pot informar una mica de com està el tema 
4.- Relacions internacionals amb la Confederation Paysanne: Una sèrie de persones ham anat en vàrios viatges a françc i hem fet reunions amb la gent de la Confedération Paysanne. Tb és un tema a preparar per el debat.
5.- Els altres temes que vam deixar penjats abans de l'estiu; com les samarretes, les comisions de treball, iniciar una campanya de zones lliures per tot el territori, que crec que hi ha hagut tb penya de la PTF que ha començat a fer feïna, etc,...

Bueno, és el que se m'ha acudit, afegiu coses, i confirmeu l'assistència els/les que pugueu
tchau
Xavi



----- Original Message ----- 
From: <geral en moviments.net>
To: <transgenicsfora en moviments.net>
Sent: Tuesday, September 06, 2005 1:34 PM
Subject: [Transgenicsfora] supermalezas


> 
> Científicos advierten de riesgos de supermalezas asociadas a cultivos
> Geneticamente
> Modificados.
> Los científicos han identificado 15 especies de malezas que son
> resistentes a un
> herbicida usado extensamente en cosechas del GM (glifosato).
> Algunas de las especie más comúnes de malezas, incluyendo tipos de ryegrass,
> bindweed y
> de goosegrass tienen tendencias a una resistencia natural al glyphosate,
> extensamente
> usado como herbicida de GM, o han desarrollado una.
> 
> Noticia en ingles en:
> http://www.guardian.co.uk/gmdebate/Story/0,2763,1551238,00.html#article_continue
> 
> _______________________________________________
> Transgenicsfora mailing list
> Transgenicsfora en moviments.net
> http://www.moviments.net/cgi-bin/mailman/listinfo/transgenicsfora
------------ próxima parte ------------
Se ha borrado un adjunto en formato HTML...
URL: http://www.moviments.net/pipermail/agroecologia/attachments/20050907/f0779f0c/attachment-0002.htm


Más información sobre la lista de distribución Agroecologia